Hirdetés

A Netflix sorozatok főszereplőivel készült játék

|

A Narcos, a Marco Polo, az Orange is the New Black és a Stranger Things egy-egy főszereplőjét irányíthatjuk a Netflix ingyenes játékában.

Hirdetés

Saját gyártású sorozatokban is erős a Netflix, napjaink legnépszerűbb digitális videotékája. Ha épp nincs mit néznetek, bátran ajánljuk bármelyiket az említett négy közül, de a Luke Cage-et, a Daredevilt és a Jessica Jonest is érdemes elkezdeni.

Ha már rajongói vagytok a Narcos, a Marco Polo, az Orange is the New Black vagy a Stranger Things sorozatok bármelyikének, különösen tetszeni fog a Netflix Infinite Runner, ebbben ugyanis Pablo Escobar, Marco Polo, Piper Chapman és Mike Wheeler felett vehetjük át az irányítást. A játék teljesen egyszerű, csak szaladni kell és ugráshoz a megfelelő pillanatban megnyomni a space-t. Attól függően, melyik karaktert választjuk, más pályát kapunk, és más zenét hallhatunk. Lehetőleg ne munka közben játsszatok vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)