Hirdetés

Akkor most hány kardja is lesz Geraltnak a Netflix The Witcher sorozatában?

|

Megérkeztek az első hivatalos anyagok a régóta várt szériához, és egyből felmerült egy nagyon fontos kérdés a rajongók körében.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg a videojátékok miatt ismerik az Andrzej Sapkowski által megalkotott The Witchert, ám a Netflix mégis a könyvek alapján készíti a sorozatát. Így pedig valójában nem is igazán probléma az, hogy csak egyetlen kard van a főszereplő hátára aggatva az első közzétett képeken.

Hirdetés

Végre megleshettük, hogy fest majd Henry Cavill Ríviai Geraltként, ám a rajongóknak egyből feltűnt, hogy a képeken mindössze egy pengét hord magánál a karakter. Sokan furcsállták is ezt az apró, de fontos részletet, mivel a játékokban mindig két fegyver, egy acél- és egy ezüstkard volt a szörnyvadásznál. Viszont itt válik fontossá az, hogy a Netflix sorozata a regénysorozatot veszi alapul, amiben picit már más a helyzet.

A könyvekben ugyanis Geralt csak egy acélkardot hord a hátán, az ezüstpenge pedig általában a lován pihen, ha épp nincsen használatban. Egyébként érthető, hogy a CD Projekt Red miért vetette el ezt a megoldást, hiszen picit unalmas lett volna mindig visszaszaladni Keszeghez, ha épp az ezüstből készült kardra lett volna szükségünk. Sokkal praktikusabb, ha a karakter a hátán hordja mindkét fegyverét, nem mellesleg menőbb is.

Nagy valószínűséggel a Netflix sorozatában sem csak egy pengéje lesz Geraltnak, hiszen mind a könyvekben, mind pedig a játékokban nagy hangsúly van azon, hogy két különböző kardot használnak a witcherek. Bár egyébként azt sem szabad elfelejteni, hogy míg a videojátékban minden szörnyeteg ellen ezüstkardot kellett használni, az eredeti regényekben valójában csak bizonyos lények ellen vetette be a főhős ezt a fegyvert, az átlagos rondaságok nyakát simán vitte az acélkard is. 

Ti várjátok már a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)