Hirdetés

A Netflix elégedett a The Witcher sorozattal, több évad is jöhet

|

Belsős infók szerint a szolgáltató annyira boldog a produkció munkálatait látva, hogy jó esély van több szezonos hosszabbításra is.

Hirdetés

Az ismert DCEU szivárogtató, KC Walsh kitett egy tweetet, miszerint a Netflix vezetősége meglehetősen elégedett a The Witcher első évadával, és készen áll arra, hogy bármikor berendeljen több évadot is. Ennek megerősítése már az első szezon premierje előtt befuthat.

Hirdetés

Walsh hozzátette, hogy a szolgáltató bőven fog munkát adni Henry Cavillnek, így jó esély van rá, hogy fel fogja akasztani a Superman köpenyt. Legalább is egyelőre.

Hozzá kell tenni, hogy egy hivatalos forrásokból meg nem erősített jelentésről van szó, így érdemes ezt csak pletykának tekinteni. Mondjuk az sem elhanyagolható tény, hogy KC Walsh infói a korábbiakban igaznak bizonyultak, de ne temessük Supermant addig, amíg nem hivatalos Geralt felemelkedése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)