Hirdetés

The Witcher sorozat - egyelőre Ciri és Yennefer lesz a középpontban

|

A hamarosan megjelenő sorozat showrunnere beszélt egy kicsit arról, hogy ki mekkora szerepet kap majd a történetben, és nem biztos, hogy a játékok rajongói maradéktalanul elégedettek lesznek ezzel.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megtudtuk, hogy mikor fog bemutatkozni a ríviai Geralt történetét feldolgozó The Witcher tévésorozat és bár az ember könnyen azt hihetné, hogy a sztori tényleg teljes egészében Geraltra fog összpontosítani, Lauren S. Hissrich szerint ez közel sem lesz ilyen egyszerű, legalábbis az első évadban semmiképp.

Hirdetés

Hissrich az MCM London Comic Con során beszélt a sorozatról egy Netflixes panel keretében, ahol elárulta, hogy a történet nagy hangsúlyt fog arra fektetni, hogy Cirit és Yennefert minél jobban megismertesse a nézővel:

"Nyolc regény van, mindet olvastam. Tudtam, hogy a rövid történetekkel akarom kezdeni. Elmagyarázzák, hogy kik azok a vajákok. Viszont először mindenképpen Cirit és Yennefert akartam bemutatni. Meg fogod ismerni Cirit, mielőtt látnád, ahogy más szereplőkkel lép kapcsolatba."

Nyilván ezen kijelentés hallatán sokan aggódni kezdtek, hogy akkor Henry Cavill mégis mennyit fog szerepelni és míg Hissrich szerint ő maga is bőven kap majd figyelmet, a showrunner kitartott amellett, hogy mindenkinek kell önálló időt biztosítani:

"Előbb meg kell értenünk őket külön-külön, hogy igazán értsük őket együtt."

Ez fura lehet azoknak, akik kizárólag a CD Projekt Red adaptációiból ismerik a történetet, de Hissrich ismét kihangsúlyozta, hogy a sorozat szigorúan a könyveket veszi alapul, így a döntés egyáltalán nem megy szembe Andrzej Sapkowski eredeti szándékával, egyébként az író annyira maradéktalanul elégedett a sorozattal. 

Szóval mielőtt ismét a PC apokalipszist hirdetjük, előbb várjuk meg, milyen lesz a sorozat, remélhetőleg tényleg lesz értelme a több íven futó karakterépítésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)