Hirdetés

Már kész a The Witcher tévésorozat pilotjának forgatókönyve

|

Szerencsére minden jel arra utal, hogy jól haladnak a The Witcher adaptáció munkálatai.

Hirdetés

Már mindannyian kíváncsian várjuk a The Witcher legújabb, Netflixes adaptációját, már csak azért is, mert nemrég ugye kiderült, hogy a készítők semmit sem fognak puhítani az eredeti mű és a játékok keményebb aspektusain. Most ismét kaptunk egy kis infómorzsát a készítőktől, egészen pontosan a forgatókönyvírótól.

Hirdetés

Lauren Schmidt Hissrich‏ tévés forgatókönyvíró nemrég a Twitteren osztott meg egy képet, amelyből kiderül, hogy végre elkészült a sorozat pilot epizódjának forgatókönyve.

Hissrich egyébként rutinos forgatókönyvíró, korábban olyan Netflixes adaptációkon dolgozott, mint a Daredevil vagy a The Defenders, ráadásul elmondása szerint hatalmas rajongója az eredeti műnek, szóval abszolút van okunk reménykedni a végeredmény minőségét illetően.

Ti mit gondoltok? Milyen történetet várhatunk a The Witcher szériától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)