Hirdetés

Természetesen már metál verzióban is jussát várja a Vaják

|

Nincs most nagyon olyan ember, aki ne éppen a Toss A Coin To Your Witcher, vagy magyarul Jussát várja a Vaják dalocskát dúdolgatná napi 15 órában, így nem csoda, hogy a feldolgozások kora is beköszöntött.

Hirdetés

Nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de a Vaják sorozat egyik legnagyobb átka, hogy azóta képtelen vagyok kiverni a fejemből Kökörcsin dalát. Ravasz, alattomos nóta ez, ami természetesen már mod formájában az első The Witcher játékba is bekerült, és Beat Saberben is kaszabolhatunk rá, ha nem tudjuk elégszer hallani. És mivel most erősen Google és social trend lett a sorozat, és maga a dal is, nem csoda, hogy a feldolgozások sem várattak sokat magukra.

Hirdetés

Dan Vasc egy brazil rock/metál énekes, általában örömmel készít metálosított átdolgozásokat, és nincs éppenséggel rossz hangja, szóval érdemes meghallgatni, amibe belevág. Ha szeretitek a műfajt, akkor a The Witcher sláger átdolgozása is tetszeni fog feltehetően, bár pont az pátoszos bája tűnt el szerintem az eredetihez képest, viszont odakarmol azért szépen. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)