Hirdetés

Nézd, ahogy Tony Hawk Jack Blackkel tolja a saját nevével fémjelzett játékot

|

A legendás Tony Hawk's Pro Skater széria címszereplője persze nem csak azt mutatta meg, hogy milyen lesz a remastered, de gyorsan deszkára is pattant a forgatás kedvéért.

Hirdetés

A hét egyik legizgalmasabb híre, hogy érkezik a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb játékának felújítása. A Tony Hawk's Pro Skater sorozat kultikus mivoltát nem csak az mutatja, hogy hány millió fiatal pattant deszkára miatta, de az is, hogy milyen ikonikus bandák adták a zenéjét, melyek egy része a játék miatt vált világszerte ismertté. Most megnézhetitek, hogy milyen mozgás közben a felújított kaland, amit nem más prezentál mint Tony Hawk és Jack Black.

Hirdetés

A zenész és színész már régóta foglalkozik videojátékokkal Jablinski Games nevű YouTube csatornáján. Tony Hawkkal egyik koncertje után ismerkedett meg, ahol kiderült, hogy Black néha még a turnébuszban is nyomja a THPS játékokat, így a két híresség gyorsan megértette egymást. Talán ennek az emléknek a hatására döntött úgy a deszkás legenda, hogy a Jablinski Gamesszen mutatja be először, hogy milyen mozgás közben a felújított változat. Persze a kontrollert félretéve egyből deszkára is pattantak hőseink, hogy a legendás sportoló a való életben is megmutasson néhány trükköt, azért így még mindig jobb:

Kifejezetten jól fest amúgy a játék, de a szeptember 4-ei megjelenésig még valószínűleg jó pár dolgot kicsiszolnak rajta a fejlesztők. Nektek hogy tetszik a Tony Hawk's Pro Skater remastered?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)