Hirdetés

Nézőrekordot döntött egy spanyol streamer a Twitchen, nem nehéz kitalálni, mivel játszott

|

Több mint kétmillióan nézték egyszerre David "TheGrefg" Martínezt a Twitchen.

Hirdetés

2,4 millió ember. A stream csúcspontjában egészen pontosan ennyien nézték David "TheGrefg" Martínezt, a népszerű spanyol videóst, aki épp saját Fortnite skinjét mutatta meg a nagyvilágnak. Ez a szám már csak azért is hihetetlenül magas, mert anno 2018-ban egy másik népszerű Fortnite-streamer, Ninja "csak" rongyos 635 ezer egyidejű nézővel lett világrekorder. 

Ezt a rekordot TheGrefg tavaly decemberben egyszer már megdöntötte, de akkor csak egy hajszállal sikerült mindezt összehoznia, 639 ezer nézőt ért ugyanis el. A mostani rekord mindezek tükrében tényleg döbbenetes. 

Hirdetés

TheGrefg egyébként Ninja, Lachlan és Loserfruit után a negyedik olyan streamer lett, aki saját skint kapott a Fortnite-ban. Az új rekord pedig már csak azért is nagyon izgalmas, mert nem egy angol anyanyelvű, angolul streamelő videós érte el, a számok pedig világosan mutatják, hogy a Twitchen elég méretes a spanyolajkú nézőközönség is.

A Fortnite-ban egyébként egészen pontosan így fest majd TheGrefg saját skinje:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)