Hirdetés

Nézzétek meg az új Resident Evil film forgatási képeit

|

Mivel a mozi az első két játék alapján készül, így a rajongók számára ismerősek lehetnek a fotókon feltűnő helyszínek, legalább minimális reménykedés indulhat.

Hirdetés

Csak reménykedni tudunk, hogy a készülő Resident Evil mozis reboot kapcsán már nem csak az újabb rókabőrök lenyúzása, de a minőségi játékadaptáció elkészítése is az alkotók szeme előtt lebeg. A szereplőválogatás alapján egyelőre bizakodunk, és a most érkező képek is arról árulkodnak, hogy Johannes Roberts jobban ismeri az alapanyagot, mint a korábbi mozikon dolgozó Paul W.S. Anderson.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a mozi az első két Resident Evil játék alapján készül, tehát a Spencer kúria és Raccoon City rendőrőrse lesznek a központi helyszínek. Noha arról már hírt adott a stáb, hogy kik játsszák majd a széria olyan ikonikus szereplőit, mint Jill Valentine, Leon Kennedy, a Redfiled testvérek vagy Albert Wesker, élőszereplős változataikat egyelőre még nem láthattuk. 

Ellenben most egy adag fotó érkezett a forgatásról, melyek megmutatják a film néhány helyszínét, például a S.T.A.R.S. osztag helikopterét vagy a borzalmak kiindulásának helyszínéül szolgáló családi kúriát. Ezeket a Residence of Evil nevű Twitter-fiókon osztották meg, és az alábbi galériában tüzetesebben is megvizsgálhatjátok őket:

Mindenképp izgalmas időszak vár az elkövetkezendőkben a Resident Evil rajongókra, hiszen a fenti film mellett készül a Resident Evil Village, valamint a Netflix is dolgozik egy animációs sorozaton, melyet ráadásul manga kötet is kísér

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)