Hirdetés

Anime készül a Ni no Kuni alapján

|

Még idén debütál az alkotás, ráadásul az animációkon és a zenéken is igazi szakértők dolgoznak majd.

Hirdetés

A JRPG-k kedvelői már jól ismerik a Level-5 játéksorozatát, a Ni no Kunit, amelynek legújabb része tavaly jelent meg PC-re és PlayStation 4-re. Hamarosan pedig érkezik egy animációs alkotás is, ami valószínűleg minden rajongónak kötelező darab lesz.

Hirdetés

A Level-5 és a Warner Bros. Japan közösen jelentette be, hogy készül egy Ni no Kuni anime, ami már idén nyáron megjelenik Japánban. A stúdió vezérigazgatója, Akihiro Hino írja a forgatókönyvet és a produceri feladatokat is ő látja majd el, ami bizakodásra adhat okot, hiszen a játékok történeteit is ő alkotta meg.

A karakterdizájnért Yoshiyuki Momose felel, aki korábban már dolgozott együtt a Level-5-tel a Ni no Kuni játékokon. Ráadásul az a Joe Hisaishi komponálja az alkotás zenéit, aki szintén besegített régebben a stúdió munkálataiba, és van már tapasztalta a sorozat kapcsán. Emellett az is kiderült még, hogy az OLM dolgozik az animációkon, az anime Yu nevű főszereplőjét pedig Kento Yamazaki szólaltatja majd meg.

Szerintetek anime formában is működhet a Ni no Kuni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)