Hirdetés

Ni No Kuni - megérkezett az anime első előzetese

|

Az animéket idéző grafikával felvértezett játék most tényleg kap egy anime adaptációt.

Hirdetés

Ha még sosem volt közelebbi kapcsolatotok a Ni No Kuni játékokkal, valószínűleg akkor is legalább a Level-5 játékának egyedi, anime-stílusú látványvilágával találkoztatok már. A csodaszép grafika cseppet sem véletlen, hiszen a szakmai veteránjainak számító Studio Ghibli segített ezen a téren a fejlesztőknek - nekik ugyebár olyan animéket köszönhettünk, mint a Totoro - A varázserdő titka, a Chihiro Szellemországban, vagy épp A vándorló palota.

Hirdetés

Nos, a Studio Ghiblinek ugyan hivatalosan nincs köze hozzá, de érkezik egy Ni No Kuni anime, amit a stúdió egyik korábbi animátora, Yoshiyuki Momose rendez. Egyelőre annyit tudunk, hogy az anime filmet valamikor a nyáron mutatják majd be Japánban, a nyugati premierről azonban még ennyi hír sem érkezett. Megkaptunk viszont az anime első előzetesét, amelyből legalább az világossá válik, hogy nem a játékok történetét adaptálják egy az egyben, hanem egy teljesen új sztorit kapunk.

Titeket felcsigázott a Ni No Kuni anime?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)