Hirdetés

Ni no Kuni - karaktervideókkal hangolódhatunk az animére

|

A rajongók megismerkedhetnek az adaptáció szereplőivel.

Hirdetés

Bezárul a kör, hiszen az animéket idéző grafikával rendelkező videojáték anime feldolgozást kap, amelynek első előzetese áprilisban érkezett meg. A Level-5 címébe a szakma veteránjának számító Studio Ghibli (Chihiro Szellemországban, A vándorló palota) is besegített, akiknek ugyan hivatalosan nincs köze az adaptációhoz, viszont a stúdió egyik ex-animátora, Yoshijuki Momose rendezte.

Hirdetés

A Warner Bros. Japan most három új videót is kiadott a Ni no Kuni anime kapcsán, amelyek egy-egy karaktert mutatnak be: ők Yoki, Danpa és Gabaras. Az első a sorban Yoki, akit Mamoru Miyano (Death Note, Wolf's Rain, Steins;Gate) szinkronizál a japán eredetiben, ő Evermore Királyság mágiáért felelős minisztere és a király megbízható tanácsadója. 

A második Danpa (Yuuki Kaji - Attack on Titan, JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle), egy tündéri teremtmény, amely olybá tűnik, mintha pandaféle lenne. Ő gondoskodik Evermore hercegnőjéről. 

A harmadik a Kenjiro Tsuda (Yu-Gio-Oh!, Attack on Titan) által megszólaltatott Gabaras, aki a "Black Banner Army" vezetője - az ő céljuk az, hogy átvegyék a hatalmat Evermore felett: 

A Ni no Kuni anime augusztus 23-án debütál Japánban, emellett pedig új platformokra érkezik a Wrath of the White Witch, méghozzá felújított grafikával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)