Hirdetés

NieR és Final Fantasy XIV koncerteket is lemondott a Square Enix a koronavírus miatt

|

A kiadó a PAX East és a Final Fantasy VII Remake eseménye után most újabb rendezvényeket volt kénytelen lemondani, hogy ne tegye ki a járványnak az alkalmazottakat és a rajongókat.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek nem hat új információként, hogy a koronavírus globális elterjedése és annak fenyegetése komoly hatással van a gazdaság és az ipar rengeteg szegmensére. A videojátékiparban egyelőre az egyre nagyobb rendezvények elmaradásán érezhető a járvány terjedése, ennek pedig valószínűleg nem a napokban lesz vége. A Square Enix legutóbb a PAX Eastet volt kénytelen kihagyni, most pedig híres játékaikhoz köthető koncertjeiket is lemondták.

Hirdetés

A NieR széria fennállásának tizedik évfordulóját megünnepelendő hozták létre a NieR: Theatrical Orchestra 12020 nevű koncertsorozatot, melyen a NieR Gestalt/RepliCant és a NieR: Automata ikonikus zenéi csendülnek fel. A turné keretében március 28-29-én Tokióban is lett volna három koncert, azonban ezeket most lemondták a vírus miatt. Egyelőre úgy néz ki, hogy Oszakában még sor kerül egy koncertre, de a szervezők jelezték, hogy fenntartják a műsorváltozás jogát.

A Square Enix egy másik sikeres játékához, a Final Fantasy XIV-hez is kapcsolódott volna néhány koncert, ahol annak zenei rendezője Masayoshi Soken legújabb bandájával, a a The Primalsszal lépett volna fel. Mivel ezek a koncertek is Tokióban kerültek volna megrendezésre, így most ezeket is le kellett fújják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)