Hirdetés

Nintendo 64-es csukákat dob piacra a Nike

|

Ennél menőbb lábbelit nem nagyon hordhat egy retro gamer.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban számos különböző próbálkozást láttunk geek cipő témában, legyen szó olyan rajongói koncepciókról, mint az Apex Legends dizájnú Nike edzőcipők, vagy épp az Adidas hivatalos Dragon Ball lépői.

Hirdetés

A Nike Air Max 97 új dizájnját nem egy játék, hanem egy konzol inspirálta. Bár a hivatalos oldalon sehol nem említik a Nintendo 64-et (ez mondjuk nem csoda, a japán kiadó ügyvédei valószínűleg gond nélkül beleállnának még a Nike-ba is), elég egyértelmű, hogy miről van szó.

Ha a színek nem lennének elég meggyőzőek, akkor ott az egyértelműen a Nintendo logó formáját követő Air Max varrás, hogy a cipő nyelvén található Power és Reset gombokról már ne is beszéljünk. A cipő még a nyáron a piacra kerül, várhatóan 160 dolláros áron.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)