Hirdetés

Nincs féltékenység: a kutyák is imádják a Stray-t

|

A kutyák és macskák háborúja egy generációkon átívelő történet, de ha virtuális cicákról van szó, akkor a kutyát se érdekli a rivalizálás.

Hirdetés

A Stray hatalmas sikert aratott világszerte. A macskás kalandjátékot a Twitch streamerektől, a YouTube videósokon át a TikTok sztárokig mindenki pörgeti, és özönlenek róla a képek, videók és mémek. A játék még a valódi cicákat is megnyerte magának.

De akkor mi a helyzet a kutyákkal? Amíg a gazdik a virtuális cicákat terelgetik, addig a srácok feszülten figyelik az eseményeket. Némelyik még a képernyőbe is bele akar bújni, hogy kisegítse apróbb társát.

Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy nehéz napod van, vagy csak szükséged van egy kis hétvégi lélekmelengetésre, akkor pörgesd végig a lenti videókat. A hatás garantált:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindig van az az egy srác, aki a szemeit forgatja mások szórakozásán...

Legyen szó cicákról, kutyákról vagy emberekről, mindenki láthatóan odáig van a Stray-ért. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)