Hirdetés

Ninjának most már saját képregénye is van

|

Nem is csak egy füzetről van szó, egy teljes, 144 oldalas könyv érkezik a karácsonyi szezonra.

Hirdetés

Tyler Blevins, ismertebb nevén Ninja napjaink egyik legnépszerűbb streamere, akit milliók követnek világszerte. Népszerűsége magával vonzza, hogy figurát, parókát, párnát, fejpántot, pólót, meg minden egyéb, hozzá kapcsolódó cuccot lehet vásárolni. A következő lépés a Ninja: The Most Dangerous Game című képregény, ami december 3-ától lesz kapható.

Hirdetés

A 144 oldalas sztoriban egy szuperhőst játszik, aki nem hajlandó részt venni a 100 fős battle royale harcban, inkább lázadást szít az elnyomók ellen. Van benne drámai halál, feltámadás, meg minden mókás, hősies dolog. Nyilván fiataloknak készült elsősorban. Ha belelapoznátok, itt tehetitek meg.

Szerintetek mi lesz a karácsonyi szezon legdurvább ajándékötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)