Hirdetés

Ninja 4 millió feliratkozót szerzett egy hónap alatt

|

Szinte letaglózó, hogy mennyire kevés idő alatt mennyire sokan iratkoztak fel a Fortnite-tal foglalkozó streamerre.

Hirdetés

Tyler "Ninja" Blevins mind a mai napig a legnépszerűbb és egyik legjobb Fortnite-játékosként van elkönyvelve, aki mind YouTube-on, mind pedig Twitch-en hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré. Ez a tábor mindössze pár hónap alatt a hétszeresére nőtt. Blevins még április 3-án osztotta meg az örömhírt a Twitterén keresztül, miszerint elérte a 7 milliós feliratkozói számot, azaz kicsivel több mint két hónap alatt hatmillió embert kattant rá a streamjeire.

Hirdetés

Január végén még mindössze egymillió feliratkozóval büszkélkedhetett (amit azért "csak" kilenc nap alatt hozott össze). Ez a szám március elejére felment egészen négymillióra, a hiszen a hónap végére már hatmillió embert számlált a YouTube-csatornája - kb. két hét alatt. És mindez a Fortnite-nak köszönhető.

Mióta elkezdett az Epic Games nagysikerű játékával steamelni, azóta turbózódik fel hétről-hétre a nézőszáma. YouTube-on a videói átlagos megtekintési számai két- és négymillió között mozognak, de nem ritka a 10 milla sem.  Twitchen is több mint ötmillióan vannak már, akik közül sok százezren még rendszeres adományozók is.

Egy interjúban megkérdezték Tylert, hogy szerinte miért lett ilyen sikeres, ilyen kevés idő alatt. Erre Blevins a Fortnite-ot hozta fel, és válaszát alá is támasztotta:

"Úgy gondolom, hogy sokkalta többet nyújtok a nézőknek, mint más kontentgyártók. Sokkal profibb és erősebb gameplayeket csinálok nekik. Szerintem nagyon nehéz a legjobbnak lenni bármelyik videojátékban, vagy bármi másban ezen a világon. Ezen felül én tudom magamról, hogy kissé bolond vagyok, de pont ez adja a sok trükk és megoldás megszületését is. Pont ezért olyan szórakoztató már csak nézni is…"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)