Hirdetés

Ninja is áttérhet a Fortnite-ról a Call of Duty: Black Ops 4-re

|

A legnépszerűbb Fortnite-streamernek kezd elege lenni az Epic Games játékából.

Hirdetés

Tyler "Ninja" Blevins napjaink legnépszerűbb streamere a Twitchen a maga 11 millió követőjével. Ideje nagy részét Fortnite-ozással tölti, de ez megváltozhat, és ha ő lép, valószínűleg rajongói közül is sokan fognak.

Hirdetés

A napokban az egyik streamje során felhúzta magát egyrészt a közösségen, másrészt egy glitchen, majd végül azon, hogy stream sniping áldozatává vált, azaz valaki úgy lőtte le, hogy közben nézte a streamjét. Miután ez összegyűlt, annyit mondott: 

"alig várom már, hogy az a francos Call of Duty megjelenjen."

Persze ha nem néznék a streamjeit több tízezren, és nem ő lenne a legnépszerűbb streamer, ez nem volna hír, viszont érdekes lesz látni, a játékváltás milyen hatást gyakorol majd akár a Fortnite, akár a Call of Duty: Black Ops 4 népszerűségére. Az sem biztos, hogy teljesen átpártol. Mivel a Fortnite-nál egyáltalán nem tudunk játékosszámot, a Black Ops 4 pedig most indul, ezt kicsit nehezebb lesz megmondani, de figyelünk, hátha kiderül valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)