Hirdetés

Ninja táncoltatni akarta a tömeget szilveszterkor, de beégett

|

A Fortnite legnépszerűbb streamere nem hatotta meg a Times Square népét.

Hirdetés

Bár Jack Black minden erejével a trónfosztásra törekszik, Ninja még mindig a topon van, pár napja például új rekordot állított be. Persze az, hogy népszerű még nem jelenti azonnal azt, hogy minden számítása bejön. 

Hirdetés

Többek között Tyler Blevins, azaz Ninja is részt vett a Times Square-re szervezett szilveszteri fesztiválon és ha már ott volt, úgy gondolta, hogy élőben is előadja a Fortnite által népszerűvé tett, hírhedt táncot, és rábírja a jelenlévőket is, hogy utánozzák őt. Bármennyire is emelkedett volt azonban a hangulat, ez nem jött neki össze:

Kínos, de azt azért tegyük hozzá, hogy a Fortnite masszív sikere ellenére nem mindenki gamer, aki kilátogatott az eseményre és Ninját sem ismeri mindenki, szóval nem meglepő, ha az emberek nem állnak neki táncikálni hidegben, esőben egy ismeretlen kérésére.

Ettől még 2019 remélhetőleg nem lesz reménytelenül boldogtalan...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)