Hirdetés

Ninja főszerephez jutott egy tévéműsorban

|

Napjaink egyik legfelkapottabb streamerét elvileg hamarosan már a TV-ben is hallhatják a rajongók.

Hirdetés

Sokan még valószínűleg most sem értik, miért annyira érdekes azt nézni, ahogy más játszik, de ennek ellenére a videojátékos streamek óriási népszerűségnek örvendenek, és rengeteg olyan tartalomgyártó van, aki bizony kényelmesen meg is él a tevékenységéből. Tyler Blevins, vagyis Ninja például egyértelműen a legnépszerűbb streamerek közé tartozik, ám időközben próbára tette tudását egy némileg másfajta műfajban is.

Hirdetés

Ninja a Twitteren számolt be arról, hogy felvette első szinkronját egy tévéműsor főszerepéhez. Ugyan több infóval egyelőre nem szolgálhat, azt azért elárulta, hogy jó móka a szinkronszínészkedés, ami egyébként nagy szenvedélye, és végre ki is élheti azt. Így tehát egyelőre nem tudni, hogy milyen típusú alkotásban hallhatjuk a streamert, de talán a jövőben erre is fény derül majd. 

Egyébként Blevins nem teljesen számít kezdőnek ezen a téren, hiszen korábban feltűnt már a The Masked Singer című műsorban Ice Creamként, és elvileg a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guyban is van egy cameója.

Ti melyik streamert tudnátok még elképzelni filmes vagy sorozatos szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)