Hirdetés

Ninja már a tévében magyarázza a Mixerre költözés előnyeit

|

Az influencer Jimmy Fallon showjában mesélt arról, hogy milyen lehetőségek nyíltak meg előtte azzal, hogy átigazolt a Microsofthoz.

Hirdetés

Tyler Blevins - ismertebb nevén Ninja - augusztus elején jelentette be, hogy otthagyja a Twitchet és Mixeren folytatja a streamelést. Ez elsőre igen furcsa döntésnek tűnik, hiszen amellett, hogy a Twitch a legnépszerűbb streamer platform, ami miatt itt van esélye a legtöbb nézőt elérni, a Mixer jóval kevésbé kiforrott mechanikákkal rendelkezik. A Fortnite-tal híressé vált influencer, most Jimmy Fallon talk-show-jában mesélt arról, hogy milyen előnyei származtak a költözésből. Vakon megmondjuk az egyiket: már tévés talk-showkban szerepel például.

Hirdetés

Ninja kiemelte, hogy azzal, hogy szerződést kötött a Microsofttal, rengeteg előnyhöz jutott, hiszen szerződésük révén jó pár Xbox-os címhez hozzáférhet, sokszor a megjelenés előtt:

"Már mostanáig is rengeteg lehetőségem volt mióta Mixerre költöztem, hiszen belepillanthattam korai hozzáférésű játékokba és még streamelhettem is belőlük az embereknek. Ez influencerként nagyon fontos."

Ezen megállapodás miatt korábban játszhatott a Gears 5-tel, és közvetítéseinek hála a korábbi bemutatóknál lényegesebben többet láthattunk a játék kampányából, mint előtte bármikor. Ninja szerint nagy esély van rá, hogy ehhez hasonló módon a jövőben is bepillantást nyerhetünk a streamjei által a Microsoft megjelenés előtt álló exkluzív címeibe. A teljes beszélgetést itt nézhetitek meg:

Azt is hozzátette, hogy több nagy megállapodáson is dolgozik másik nagy játékipari cégekkel, valamint megpróbál olyan dealeket kötni, hogy mindenki előtt mutathasson be játékmenetet, sőt akár előzeteseket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)