Hirdetés

Ninja olyannyira nem ragaszkodik a Twitchhez, hogy mindenhol egyszerre streamel

|

A Twitch egyik legnépszerűbb streamere már nem annyira lojális a platformhoz.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy nagyon sokat köszönhet a Twitch Ninjának, aki az elmúlt években a platform egyik legmeghatározóbb tartalomgyártója volt. A leginkább a Fortnite-streamjeiről híres játékos több mint 18 millió követővel rendelkezik a felületen, és ugyan eddig kizárólag a liláknál streamelt, most úgy tűnik, más felé kacsintgat.

Néhány nappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy nagyobb szünetet tarthat és valami nagy projekten dolgozik, most pedig újabb fejlemények történtek.

Hirdetés

Nem tarott sokáig a pihenő, Ninja már vissza is tért, méghozzá tulajdonképpen az összes létező platformon egyszerre volt élő adásban. A korábban csak a Twitchen nézhető streamer élő adásban volt az Instagramon, Facebookon, Twitteren, TikTokon, YouTube-on és persze Twitch-en is. Patreon és OnlyFans? Az is szóba került.

Egyelőre nem világos, hogy Ninjának miért éri meg mindenhol egyszerre élőznie, azonban okkal feltételezhetjük, hogy ez egy tökéletesen kitervelt projekt, szóval nem aggódunk attól, hogy pénzügyileg ez veszteséges lenne a számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)