Hirdetés

Már nem Ninjáé a legtöbb feliratkozó a Twitchen

|

A Sea of Thieves segített Summ1tnek felülkerekedni a Fortnite csodagyerekén.

Hirdetés

A Twitch új bajnokot avatott, már ami a feliratkozószámot illeti. Jaryd "Summit1g" Lazar ugyanis átvette az eddigi csúcstartó, Ninja helyét. Summit1g már 2012. óta nyomja a platformon, és bár sokszor hullámzó nézőszámot produkál, mindig ott volt a legnézettebbek között.

Hirdetés

A Twitchstats jelentése szerint ez most hozzásegítette őt ahhoz, hogy összeszedjen több mint 44 000 feliratkozót, amivel sikeresen lenyomta Ninja 42 000-es számát (hozzá kell tenni, hogy követők tekintetében Ninja még mindig milliókkal van Summit előtt). Ez nagyon szép eredmény, főleg ha azt nézzük, hogy alig néhány héttel ezelőttig Summit alig a felével rendelkezett ennek. A mostani sikerét nagyrészt annak köszönheti, hogy a battle royale őrületről leváltva a Sea of Thieves vizeire költözött.

A közvetítései során rendszeresen szívatja a gyanútlan hajósokat és PvP csatába keveri a PvE-re vágyó játékosokat. A Rare is felfigyelt a tevékenységére, és külön felhívta miatta a játékosok figyelmét a "kalóz kódex" betartásának fontosságára.

Ugyanakkor a népszerűségnek megvan az ára, ez Summit esetében pedig egy komolyabbnak tűnő halálos fenyegetés képében érkezett. Egy streamben elmondta, hogy értesítette a rendőrséget, akik együtt dolgoznak a Twitch-sel az ügyön. Ő maga nem fog kilépni a házából pár napig, és folyamatosan megfigyelik majd. Fegyvereket is tart otthon jelenleg, hogy egy esetleges támadást felkészülten fogadhasson.

"99,9 százalék, hogy ez az egész egy idióta vicc, egy hülye seggfej, aki csak figyelmet akar. Sajnos ettől függetlenül nekem ezt komolyan kell vennem."

A nyilatkozataiból látszik, hogy Summit egyáltalán nem tartja viccesnek a dolgot, nyilván nem is az. Remélhetőleg megoldódik az ügy, és élvezheti az örömöt, amit a csúcsra jutás ad neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)