Hirdetés

Ninja helyett egy másik nagy Fortnite streamert igazolt le a Twitch

|

Nicholas "Nick Eh 30" Amyoony eddig főleg a YouTube-on tevékenykedett.

Hirdetés

Nicholas "Nick Eh 30" Amyoony bejelentette, hogy szeptember első napjától fogva átköltözik YouTube-ról Twitchre, és innentől kezdve Fortnite meccseit csak ezen a platformon fogja streamelni. Nem csoda, hogy a Twitch nagy erőkkel keres új Fortnite streamereket, hiszen a szcéna legnagyobb neve, Ninja nemrég átpártolt a Mixerhez

Hirdetés

A Twitch viszont nem élvez majd kizárólagos figyelmet. Nyilván ide kerül majd fel a legtöbb tartalom a videóstól, illetve a livestreamek kizárólag itt érkezhetnek, de az élő adások vágott verzióit a frissen kötött egyezség értelmében azért YouTube-ra is feltöltheti - itt jelenleg 4,6 millió feliratkozója van, akik közül sokan havi 4,99 dollárért fizetnek támogatóként, nyilván leginkább rájuk fáj a foga a Twitchnek. Nick Eh 30 két fontos indokot emelt ki a váltás kapcsán: egyrészt a Twitch nagyon alacsony latency mellett működik, tehát folyamatosabban lehet tartani a kapcsolatot a nézőkkel, nem kell attól félni, hogy túlzottan sok idő telik el egy játékbéli esemény és egy erre reflektáló rajongói üzenet között. Másfelől pedig így már részt vehet az olyan Twitch-exkluzív tornákon is, mint a Twitch Rivals. Persze van egy harmadik ok is, de erről elegánsan hallgatott - ugyebár úriember nem beszél nyilvánosan pénzügyekről. 

Ti követitek Nick Eh 30 munkásságát, vagy egy vállrándítással letudjátok az egész bejelentést? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)