Hirdetés

Ninja Mixerre költözése nem rontotta le a nézőszámokat

|

Ugyan nem döntött nézői rekordot, de bőven hozta a hétköznapi Twitch átlagot, nagy veszély tehát nem fenyegeti népszerűségét a költözéssel.

Hirdetés

Sokan megkérdőjelezték Ninja döntését, amikor bejelentette, hogy a Twitchről átköltözik a sokkal kevésbé népszerű Mixer platformra. Még a rajongói is azt jósolták, hogy a számai nagyot fognak zuhanni a váltással, és bár hosszútávon ez még könnyen előfordulhat, jelenleg ettől nem kell tartania a streamernek, hozta a tőle megszokott számokat.

Hirdetés

Ha nem nézzük a World Cup streameket, akkor Twitch-csen 72 169 volt Ninja legutóbbi nézői csúcsa, míg az átlag nézőszáma 40 ezer körül mozgott. A Mixeren a csúcs 73 109 volt, míg az átlag 57 ezret mutatott. Nem olyan rossz ez egy teljesen új platformra váltáskor, bár ezekhez a számokhoz nyilván hozzátett a költözés körül kialakult felhajtás is.

Egyébként a Twitch sem annyira fájlalja a kedvenc csillagának távozását: tegnap este 250 ezren néztek Fortnite streameket a platformon. A legviccesebb a sztoriban az, hogy a legelső Fortnite streamer, Bugha éppen Ninjával nyomta a meccseket, így nézték őket 78 ezren összesen. 

Ninja költözése egyébként jót tett a Mixer szolgáltatásnak is. A bejelentést követően a mobil alkalmazás dobogós helyre futott fel a letöltési listákon, kíváncsian várjuk, hogy a kezdeti lelkesedés meddig tart ki. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)