Hirdetés

Kiderült, hogy miért váltott Ninja Twitchről a Mixerre

|

A népszerű streamer felesége és menedzsere tálalt ki finoman a furcsának tűnő döntés okairól, sem a Twitch, sem annak közönsége nem örül majd ennek.

Hirdetés

A nyár egyik meghökkentő híre volt, hogy Tyler "Ninja" Blevins otthagyja a Twitchet, melynek legnépszerűbb streamere volt, és amely platformon milliók követték a munkásságát. Jimmy Fallonnál már mesélt arról, hogy rengeteg előnye származik abból, hogy átigazolt a Microsofthoz, most viszont a menedzsere (aki egyben a felesége is) mondott el néhány dolgot arról, hogy milyen okok álltak a váltás hátterében.

Hirdetés

Jessica Blevins szerint a Twitch olyan ésszerűtlen szerződést kötött Ninjával, amely rettentően lekorlátozta azt, hogy milyen irányban építheti a saját brandjét, valamint azt is ellehetetlenítette, hogy a gaming szegmensen kívülre is terjeszkedhessenek. 

"A Twitch sohasem figyelt ránk. Bármit kértünk tőlük, sohasem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna - és ez teljesen független a pénztől."

- mondta a  menedzser, aki azt is hozzátette, hogy a Twitch hátrányos szerződése miatt többször is konfliktusba kerültek szponzorokkal és partnerekkel, de nem ez volt az egyetlen érv a váltás mellett. A chaten megjelenő toxikus közeg rossz hatással volt Ninja mentális állapotára.

A váltás egyelőre remekül érinti a streamert, ugyanis több olyan megegyezést is tető alá tudott hozni, amire korábban nem lett volna lehetősége, felesége szerint pedig minden gördülékenyebben megy, ugyanis a Mixerrel való tárgyalások általában pár hetet vesznek igénybe, míg a Twitch akár hónapokig is elnyújtotta azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)