Hirdetés

Ninja visszatért a Fortnite-hoz, az indoklást érdemes némi kétkedéssel fogadni

|

A streamer nemrég tért vissza a Twitchre, azonban a játékot, melynek a sikerét és nézőinek jó részét köszönheti, hosszú ideig nem pörgette.

Hirdetés

Mivel a Mixer nemrég végérvényesen lehúzta a rolót, rengeteg streamernek kellett új platformot találnia munkássága folytatására. Rengetegen döntöttek úgy, hogy erre a Twitch lesz a megfelelő platform - köztük volt Ninja is, aki nagyjából egy éve, meglehetősen viharos körülmények között távozott az Amazon platformjától. A rajongóknak feltűnhetett, hogy a csatornáján egy ideje nem szerepelt a Fortnite, mely korábban legfontosabb tartalmai között volt; most kiderült, hogy miért.

Ninja tagadhatatlanul az Epic Games battle royale címének köszönheti a sikerét, hiszen ezzel küzdötte fel magát a legnépszerűbb játékosok közé. Nagyjából két hónapja azonban egyáltalán nem tűnt fel a játék a csatornáján.

Hirdetés

Nemrég egy közvetítéseben újra előkaparta a címet, viszont elmondta, hogy miért hanyagolta hosszabb ideig.

"Őszintén, a játék nem szórakoztatott. Idejétmúlt és unalmas volt. Mármint, őszintén, semmi jót nem tudok mondani a Fortnite legutóbbi két szezonjáról."

Ezután rátért arra, hogy egy másik streamer kedvéért tért vissza a játékhoz, amit az új frissítéseknek hála ismét szórakoztatónak érez. Még szólóban is nyomja, pedig arra régóta nem volt példa.

Azt fontos kiemelni, hogy Ninja csak nem igazolt vissza a Twitch partnerek közé, és az is köztudott, hogy a Mixeren jóval alacsonyabb volt a nézettsége, mint távozása előtt. Most hogy visszaváltott az "anyaplatformra" biztosan nem tesz neki rosszat, ha egy kicsit feljebb tornássza a nézettségét a Fortnite-tal.

A puszta matek sokkal reálisabb indoknak tűnik annál, mint hogy régen uncsi volt a játék, most viszont hirtelen ismét hatalmas buli az egész. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)