Hirdetés

Ninjának elege van a Fortnite játékosokból, végleg leteheti a csákányt

|

Tyler Blevins akkoriban futott fel, amikor a Fortnite volt a legnépszerűbb játék a Twitchen, mostanra viszont elege lett annak közösségéből.

Hirdetés

A Fortnite még mindig az egyik legtöbbek által játszott játék a világon, és nem ok nélkül. Ninjának sem feltétlenül magával a Fortnite-tal van problémája, hanem annak játékosaival. A közösségben mostanában egyre elterjedtebb a stream sniping jelenség, vagyis amikor egy néző megkeresi a streamert az alapján, amit az adásában lát.

Az ilyen játékosok általában nem csak felkutatják a streamert, hanem megtalálása után kivárják, amíg az illető tűzharcba keveredik, majd lecsapnak egy könnyű ölésért. Ez értelemszerűen jelentősen lerontja a közvetítő játékélményét. Ninja is ezzel küzd jelenleg.

Hirdetés

A streamer a következőt mondta eléggé felpaprikázva az egy adásban a sokadik snipe után:

"Nem bizonyítasz senkinek semmit azzal, hogy bemész valaki meccsébe, és tönkreteszed azt azzal, hogy tudod, hogy épp harcol valakivel, és harc közben lelövöd őt. De örülök, hogy örülsz. Fogd a klipet, és küldd el a haverjaidnak. Megölted Ninját. Nem játszottam ezer éve. Nem is játszok már rendszeresen. Visszajöttem, és még így is meg tudlak ölni mindannyiótokat, idióták."

Blevins hozzátette, hogy a snipe-oló nézők annyit érnek el ezzel, hogy megutáltatják vele a játékot. Elmondása szerint már közel van ahhoz a ponthoz, ahol lemond az egészről, és soha többé nem streamel a Fortnite-ot.

A nyilvánvalóan feszültség szülte nyilatkozattól függetlenül a stream sniping jelenség komoly problémát jelent a streamereknek, és már több fejlesztőstúdió is elkezdett foglalkozni ezzel. Már csak a Twitchnek kellene egy fokkal komolyabban vennie a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)