Hirdetés

Kétszáz zenész ünnepli a Nintendo 64 szülinapját

|

Húsz évvel ezelőtt jelent meg a Nintendo egyik legnépszerűbb konzolja, amit most egy szenzációs tribute albummal idézhettek fel.

Hirdetés

A Nintendo 64 hatalmas lépés volt a cég számára, hiszen ez volt az első olyan gépük, amelyen már valódi 3D-s játékok jelenhettek meg. A Super Mario 64 és a The Legend of Zelda: Ocarina of Time révén a Nintendo két legnagyobb neve itt tette meg az első lépést a harmadik dimenzióba, de nyilván rengeteg klasszikus jelent még meg a platformra.

A huszadik évforduló alkalmából most több, mint kétszáz zenész gyűlt össze és hozott létre egy masszív albumot, amit most bárki meghallgathat. Az ismerős Nintendo dallamok mellett olyan híres alkotásokhoz is visszatértek, mint a Resident Evil 2, a GoldenEye 64 vagy a Conker's Bad Fur Day.

Tribute Album 64 by Various Artists

Az albumot a Bandcampen keresztül terjesztik és természetesen (mivel licenszelt zenék remixeiről van szó) teljesen ingyenesen letölthető az egész. Ez egy marha jó kezdeményezés és tökéletes módja annak, hogy felelevenítsünk néhány kedves emléket a múltból.

Ha pedig szeretnétek hasonló zenéket hallgatni nagyzenekari előadásban, akkor mindenképpen gyertek el velünk november 26-án a Video Games Live-ra, ahol rengeteg híres dallam csendül majd fel!

Video Games Live Budapest

Időpont: 2016. november 26., 21:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Jegyvásárlás: Video Games Live Budapest jegyek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)