Hirdetés

Nintendo NX - Mario mindenkire a frászt hozza

|

Ma délután várható az NX konzol leleplezése, melyet a Nintendo egy függönyt elhúzó Mariót ábrázoló képpel harangozott be. A valóban kissé furcsa grafika láttán azonnal beindult az internetes mémgyár.

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk, ma délután 4 órakor számíthatunk az első kedvcsináló videóra, mely a Nintendo NX-et hivatott bemutatni. Ez egy Twitter bejegyzéssel hozta a világ tudtára a Nintendo, a poszt azonban nem várt lavinát indított el.

Ha esetleg kimaradt volna, akkor nézzétek meg gyorsan az említett posztot:

Tény és való, hogy a jó öreg Mario meglehetősen furán fest ezen a képen, leginkább a klasszikus horrorfilmekből ismert mozzanatot idézi a beállása, tudjátok, mikor a gyilkos hirtelen elrántja a zuhanyfüggönyt és a hősnő halálra rémül. A mémgyárosok egyből felismerték a tökéles alapanyagot, azóta pedig folyamatosan érkeznek a "félelmetes" Mario képek, melyek közül a Kataku is szép számmal gyűjtött össze mókás darabokat.

Nézzetek meg gyorsan közülük is párat:

Ha ti is találtok hasonló alkotásokat, akkor bátran osszátok meg őket lent, a komment szekcióban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)