Hirdetés

Ilyen lenne a Star Wars, ha a Nintendo csinálná - videó

|

Most a DICE készíti a Battlefrontot, de milyen lenne, ha a Nintendo kapná meg a jogokat? Zseniális videó található a kattintás után, most ez a napi kötelező.

Hirdetés

Az amerikai James Farr hivatásos kocka, az a fajta elme, aki állandó kreatív agymenésben szenved. A Steelehouse Productions kreatív vezetőjeként még lehetősége is van arra, hogy megvalósítsa őrült ötleteit, ennek köszönhetően lett most megint kicsit szebb a világ, amiben élünk.

Farr YouTube csatornáját érdemes böngészgetni, de az én figyelmemet most egy Star Wars paródia fogta meg, amely azzal a gondolattal játszik el, hogy milyen is lenne, ha a Nintendo vásárolja meg a Csillagok háborúja jogait. A SUPER SMASH WARS: A Link To The Hope cím is elég sokat mondó, de minden valódi Nintendo fanatikus imádni fogja az alábbi videót.

Nektek hogy tetszik? Játszanátok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)