Hirdetés

Így vág neki a switches élménynek a nagymama, aki 4000 órát rakott az Animal Crossingba

|

A nagyi több, mint 4000 órát játszott az Animal Crossing korábbi változatával, unokája pedig úgy gondolta, itt az ideje belevágni az új epizódba.

Hirdetés

Korábban már írtunk az indie játékfejlesztő, Paul Hubans nagymamájáról, aki minden bizonnyal az Animal Crossing: New Leaf egyik legnagyobb rajongója, ugyanis már több mint 4000 órát játszott vele. Már akkor is tudtuk, hogy Paul szeretne egy Switchet szerezni a nagyijának, viszont most végre eljött a várva várt pillanat.

Hirdetés

Hubans feltöltött egy videót, amelyen megörökítette, ahogy nagymamája megküzd a csomagolással, majd felbontja a Nintendo Switch speciális, Animal Crossing-os kiadását. Azt is megnézhetjük, ahogy végigpörgeti a játék első néhány percét. Audrey karakterét ezúttal is Audie-nak hívják, ami azért is jópofa, mert az előző rész óta megjelent egy városlakó a játékban, aki szintén ezt a nevet viseli, és feltehetően a Nintendo tisztelgése Audrey iránt.

A videó alapján Audrey nagyra értékeli a gesztust, de azért azt is elárulta, hogy 4000 órányi kertészkedést nem szívesen hagyna kárba veszni, így valószínűleg a továbbiakban megosztja majd az idejét a két játék között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)