Hirdetés

Napi büntetés: borzalmas íze van a Nintendo játékoknak, de okkal

|

Most az az új őrület az interneten, hogy mindenki Nintendo játékok kártyáit nyalogatja. Mint kiderült, rettenetes az ízük, és a Nintendo meg is magyarázta, miért.

Hirdetés

Mi is az alapos tesztelés hívei vagyunk, de azért amíg nem muszáj, nem tennénk a szánkba játékokat. Jobb helye van azoknak a konzolokban.

Miután a Giant Bomb egyik újságírója valahogyan, valamiért a szájába tette egyik Nintendo Switch játékát, és kiírta, hogy senki ne próbálja ki, nyilván egyre többen kóstolták meg a kártyákat, és megerősítették, hogy nem finomak. A műanyag része még okés, de a matrica rémisztően rossz, csípős, keserű. 

Mint kiderült, ez szándékos. A Nintendo elmondta, hogy egy keserűséget okozó anyaggal, denatónium benzoáttal kenik be, ami nem mérgező, viszont segíthet megakadályozni, hogy a gyermekek lenyeljék a kártyát és belefulladjanak.

Ez a dolog messzebbre ment, mint vártuk volna. Ahogy megjön a mi tesztpéldányunk, biztos, hogy nem fogjuk kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)