Hirdetés

Elfogadnánk ezt a gundames Nintendo Switchet

|

Egy thaiföldi rajongó úgy gondolta, hogy fel tudná dobni az egyébként nem túl izgalmas színvilággal rendelkező konzolját.

Hirdetés

A Nintendo Switch alapvetően egy nagyon érdekes játékkonzol (még ha tökéletlen is), de azt semmiképpen nem mondanánk róla, hogy látványos. Alapvetően elég egyszerű formákkal operáltak a tervezők - persze ez valószínűleg szándékos és igazából egy konzolnak talán nem is feladata, hogy különösebben extrémen nézzen ki - de vannak rajongók, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a polcon pihenő masináikból.

Az alábbi modot készítő thaiföldi gamer nagy rajongója a Nintendónak, így természetes, hogy beszerezte a Nintendo Switchet, viszont egyáltalán nem találta esztétikusnak a szürke-fekete színkombinációt, így aztán elhatározta, hogy csinál valami igazán egyedit. Inspirációként a Japánban már több, mint 30 éve futó Gundamet vette alapul, a végeredmény pedig nem csak stílusos, de a kivitelezése is rendkívül színvonalas és igényes.

Nagyon reméljük, hogy ez a remek rajongói munka a Nintendót is megihleti és ők is megpróbálják egy kicsit feldobni a konzolt. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)