Hirdetés

Hackerek Nintendo Switch fiókokat támadnak a napokban

|

Egyre többen jelzik, hogy illetéktelenek próbáltak meg bejelentkezni felhasználói fiókjukba.

Hirdetés

Soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy mindenki rendbe tegye jelszavait, aktiválja a kétlépcsős azonosítást, ahol lehet, és próbáljon jelszókezelőt használni, amivel véletlenszerűen generálhat szinte feltörhetetlen kódsorokat. A  hackerek most különösen aktívak, amit én személyesen is tapasztaltam: pár hete az Evernote és a Spotify fiókomat próbálták megpiszkálni, de szerencsére nem jutottak be az e-mail fiókomhoz szükséges hozzáférés hiányában.

Hirdetés

A 2FA-t mindig, mindenhol érdemes bekapcsolni, és most különösen ajánlott a Switch-felhasználóknak. Többen jelezték fórumokon és Twitteren, hogy illetéktelen belépésre figyelmeztető e-maileket kaptak, miután hackerek az Egyesült Államokból, Chiléből vagy Oroszországból próbáltak belépni. Akinél sikerrel jártak, annak PayPal fiókjával Fortnite-os fizetőeszközt vásároltak. A Nintendo fiókok kétlépcsős azonosításának beállításához itt találtok segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)