Hirdetés

Végre Nintendo Switchen a Mass Effect... Minecraft karakter csomag

|

Van valahol egy rejtett bugyra a pokolnak, ahol azok az emberek várnak majd ránk, akik csak a cím elejét olvasták el.

Hirdetés

Shepard és csapata végre eljutottak a Nintendo Switchre, de nem egészen úgy, ahogy szerettük volna. Sajnos egyelőre úgy tűnik, hiába könyörgünk a BioWare-nek és az EA-nek, hogy keverjék már újra a trilógiát is rakják át a hibridre, egyelőre a Mass Effect világából csak Minecraft skineket kaptunk. Abból mondjuk legalább egy viszonylag velősebb adagot, ráadásul minden platformon elérhető a csomag, szóval ha valakinek épp egy ilyen furcsa crossover hiányzott az életéből, az máris rácsaphat.

Hirdetés

A Mass Effect Mash-Up Pack névre keresztelt gyűjteményben 36 karakter kinézet található, olyan szeretett hősökkel, mint Garrus, Wrex, Liara, és persze Shepard. A csomagot 990 Minecraft Coinért zsákolhatjuk be, ami nagyjából 6 dollárnyi aprót jelent, és az egész elérhető PC-re, mobilokra, PS4-re, Switchre és Xbox One-ra. Ez a karakter készlet egyébként egyszer már megjelent 2014-ben, de akkor még csak az Xbox One-os verzióhoz volt elérhető.

Mindegy, ezt a hírt azért most tegyük el magunkban a megfelelő helyre, miközben reméljük, hogy eljön a napja, amikor megírhatunk majd ezt a hírt, csak a Minecraft említése nélkül. Az lesz majd a szép világ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)