Hirdetés

Készül a The Legend of Zeldás szabadulószoba

|

Az utóbbi években nagyon népszerű lett az escape room műfaj, a Nintendo pedig igyekszik haladni a korral.

Hirdetés

A The Legend of Zelda játékok középpontjában mindig is a felfedezés állt, illetve azok a feladványok, amiket a világ jellegzetességeinek ismeretével tudtunk csak megoldani. Ez a fajta koncepció tökéletesen passzol a manapság nagyon népszerű escape roomokhoz, a Nintendo pedig le is csapott a lehetőségre és kombinálta ezt a két dolgot.

A cég az ilyesfajta játékokra szakosodott SCRAP nevű céggel társulva hozta létre azt a szabadulószobát, ami kifejezetten Zeldás feladványokat és tárgyakat tartalmaz, azonban a menekülés helyett egy rejtély felderítése lesz a fő célkitűzés:

"A zárt szobából való kiszabadulás helyett a játékosoknak együtt kell dolgoznia, hogy adott idő alatt megoldjanak egy rejtélyt. A szobában a résztvevők találkozhatnak a klasszikus tárgyakkal és szereplőkkel, a feladványok megoldásával pedig újabb területeket nyithatnak fel pont úgy, mint a Zelda játékokban."

A szobát sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban indítják útjára, de aggodalomra semmi ok, mert ha szeretitek ezt a műfajt, akkor hamarosan itthon is lehetőségetek nyílik egy ilyen megmérettetésre, hiszen a következő GameNighton továbbjuthattok az escape room világbajnokságra is.

Ti mit gondoltok? Szeretitek a szabadulószobákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)