Hirdetés

Így oldotta meg a Nitro Circus a Rocket League életre keltését

|

Pár módosított gokart, két csapatnyi kaszkadőr, két kapu és egy labda kellett hozzá.

Hirdetés

Mióta a Rocket League létezik, emberek millióit (na jó, százezreit) foglalkoztatja, hogyan lehetne a valóságban is játszani az autós-focis játékot. Láttunk már néhány próbálkozást, de ez a mostani talán a legkevésbé veszélyes és a leginkább szórakoztató.

Hirdetés

A Psyonix a Nitro Circus srácaival (köztük Travis Pastranával, aki nemrég egy repülőből kiugorva juttatott el egy Xbox One-t egy veteránnak) hozta létre a Nitro Rocket League Championshipet, melynek keretében a Rocket League játékmenetét ültették át a valóságba. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy oldották meg: két háromfős csapat gokartokban ülve terelgeti a labdát a kapuk felé, de kézzel nem érhetnek hozzá. 

Hamarosan újabb videó érkezik, kíváncsian várjuk.

Az RLNITRO kód beváltásával (Extras a főmenüben, majd Redeem Code) egy Nitro Circus zászlót és a Breakoutra való festést is feloldhattok, ha már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)