Hirdetés

Nolan North és Troy Baker együtt játsszák azokat a játékokat YouTube-on, amiben szerepelnek

|

Joel és Nathan Drake együtt fogják végigvinni egymás játékait: jöhet az Uncharted 2 és a The Last of Us!

Hirdetés

Amikor a híres és közkedvelt szinkronpáros épp nem dolgozik a játékipar következő csodáján, akkor a saját YouTube csatornájukat dédelgetik. A Retro Replay csatornán a srácok már mindent játszottak az NBA Jamtől a GoldenEye-ig, most pedig egymás játékára fognak rárepülni, ennél stílusosabb műsort el sem tudnánk nekik képzelni.

Hirdetés

Egy rövidke bejelentő teaseren kívül semmit nem kaptunk még, így nem tudjuk, hogy mikor fog konkrétan elindulni a végigjátszás, de érdemes lehet feliratkozni a srácokhoz, és azonnal értesítést fogtok kapni, amikor felkerül az első rész.

Tekintettel arra, hogy a The Last of Us Part II megjelenés dátumának bejelentése felpörgette a hype-ot a sorozat körül, nem is időzíthettek volna jobban a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)