Hirdetés

Nem sok jobb tartalom van a neten annál, ahogy Nolan North és Troy Baker az Uncharteddel játszanak

|

Amíg az új Jablinski Games videóra várunk, itt egy újabb értékes kontent.

Hirdetés

North és Baker régóta a játékipar legkeresettebb színészei között vannak, rengeteg játékban hallhattuk hangjukat és láthattuk mozdulataikat. 

Hirdetés

Az Uncharted 4-en mindketten dolgoztak: North Nathan Drake-et, Baker pedig testvérét, Samet alakította. Közösen indítottak egy YouTube csatornát Retro Replay néven, és a napokban közzétettek egy videót, melyben az Uncharted: Drake's Fortune-nal játszanak - egész pontosan North játszik, mivel ő most először esik neki, míg Baker korábban egy borzalmas film forgatását vészelte át ennek segítségével. A tervek szerint végighaladnak rajta, miközben arról beszélgetnek, milyen élmény volt részt venni a munkálatokban. Minden elemében tökéletes.

Egyébként is fantasztikus ez a két ember, itt fogyaszthattok tőlük még több tartalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)