Hirdetés

Trollokkal veszekszik és felismeri a rage-elést az Nvidia GeForce RTX R.O.N.

|

Az Nvidia gamereknek szánt személyi asszisztense többet tud, mint bármilyen más riválisa.

Hirdetés

Az Nvidia számos módon megkönnyíti a játékosok életét. Most még többet tesz, hogy nekünk jobb legyen.

Hirdetés

A GeForce RTX R.O.N. egy remek kiegészítő, mely RTX 20 szériás kártyákkal szerelt gépekkel működik együtt. Tanácsaival segít jobbá válni a játékokban, kivetíti pályák 3D-s képét holografikusan, a RageConverter technológia segítségével felismeri, ha dühödten ordibálunk, és kedves szavakká alakítja beszédünket, valamint Redditen és Twitchen hasznát vehetjük a TrollDestroyer™ technológiának, mely érveinket az interneten fellelhető rengeteg adattal és ténnyel vegyítve segít elintézni a trollokat. Végül pedig ott a TalkBlock, mely eltereli barátaink és szeretteink figyelmét, hogy mi még több időt tölthessünk játékkal.

Természetesen (vagy legalábbis elég jó eséllyel) ez csak egy áprilisi tréfa, de azért mondjátok el, örülnétek-e ilyennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)