Hirdetés

Nyolc év börtönt is kaphat, aki lenyúlt egy CS:GO-s kést egy másik játékostól

|

Előlegként kifizette a több mint 400 ezer forint értékű kés árának egy kis részét, majd miután megkapta a játékbeli tárgyat, eltűnt.

Hirdetés

Néha elképesztő árakon cserélnek gazdát előnyt nem nyújtó, csak adott fegyverek vagy kések kinézetét megváltoztató játékbeli tartalmak - egyes, Counter-Strike: Global Offensive-es skinek például több tízezer dollárért mennek, pusztán azért, mert nagyon ritkák.

Egy cseh játékos egy közepesen drága, nagyjából 415 ezer forint értékű skint szeretett volna eladni, de annak ellenére, hogy megállapodott valakivel ebben az árban, végül csak nagyjából 56 ezret kapott érte.

Hirdetés

A Squeekly beszámolója szerint az eladó és a vevő abban egyeztek meg, hogy utóbbi előlegként elküld egy adott összeget, majd megkapja a skint, és a többi pénzt személyesen adja át. A teljes kiegyenlítésre viszont nem került sor.

Az eladó a rendőrséghez fordult, ahol komolyan vették az ügyet, vizsgálatot indítottak, és a vádlott akár 8 évet is kaphat, pláne most, hogy a COVID-19 miatti vészhelyzetben történt az eset. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)