Hirdetés

Nyolc konzol és egy projekor R2D2-ban

|

A Star Wars rajongó játékosok álma. Egy R2D2, amibe valaki nyolc konzolt és egy projektort épített be. Ennél jobb ma már nem lesz. De lehet, hogy soha.

Hirdetés

Én ugyan távol helyezkedem a lázadó hordától, de ettől függetlenül mindig is szerettem volna egy R2D2-s gépházat. Nem adtam fel a reményt, de most lehet, hogy továbbfejlesztem az álmomat.

Egy játékos nyolc konzolt épített bele egy meglehetősen élethű R2D2 droidba és mellécsapott egy projektort is, ezzel lényegében létrehozva minden Star Wars fanatikus gamer álmát. Az önfejű csipogó kis robotban Xbox, Dreamcast, Mega Drive, NES, Nintendo 64, SNES, PlayStation és egy valamilyen Atari konzol található és a forgatható fejben pedig a projektor kapott helyet.

Bele sem akarok gondolni, hogy milyen elképesztő meló ment bele ebbe a projektbe, de ha valaki netalán rászánja magát, és megcsinálja, annak szívesen felajánlom érte a bal vesémet.

De most komolyan. Van ennél jobb?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)