Hirdetés

Kiderült ki lesz Philippa Eilhart, vagy épp Sigismund Dijkstra a Vaják második évadában

|

A Netflix még tovább bővítette a sorozat stábját, így a kémmester mellett egyebek mellett Philippa Eilhart szerepe is gazdára talált.

Hirdetés

Egy viszonylag jól sikerült első évadot követően valószínűleg már sokan várják, hogy visszatérjen a netflixes Vaják, amelynek készülő második évadában egy csomó új, ám a rajongók számára már jól ismert karakterrel találkozhatunk.

Nemrég pedig újabb nevekkel lepett meg minket a Netflix csapata, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a folytatásban nem csak Geralt pajtásaival találkozhatunk majd, hanem egyéb ismerős arcokkal is.

Hirdetés

A hobbit-filmekből is ismert Graham McTavish például Redania nagydarab és egészen hírhedt kémmesterét, Sigismund Dijkstrát alakítja majd, aki feltűnt Sapkowski könyveiben, de a CD Projekt Red játéksorozatában is voltak emlékezetes jelenetei.

Gazdára talált Philippa Eilhart szerepe is, aki a korábbi redaniai király, II. Vizimir tanácsadójaként, illetve a varázslónők vezetőjeként tevékenykedett. Őt Cassie Claire játszhatja el a Netflix sorozatában, szóval úgy tűnik, igazak voltak a korábbi pletykák.

Adjoa Andoh kapta Nenneke szerepét, aki Melitele egyik papnője, és korábban gondját viseltet már a lábadozó Geraltnak. A színésznő egyébként ismerős lehet például A Bridgerton család című sorozatból.

Simon Callow alakítja majd a sorozat második évadában Codringhert, aki egy ügyvédi és nyomozóiroda egyik tulajdonosa.

Liz Carrt pedig Fenn szerepében láthatjuk, aki az előbb említett vállalkozás másik tulajdonosa.

A folytatásban feltűnik még egy újabb mágus is, Rience, aki Ciri után kutatott, és nem éppen egy kedves alak. Őt Chris Fulton kelti majd életre.

Végül pedig egy vadonatúj karakter, Ba'lian is tiszteletét teszi a sorozat második szezonjában, a szerepben pedig Kevin Doyle-t láthatjuk majd.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor is debütálhat a Netflix kínálatában a Vaják második évada, de a korábbi és a mostani szereposztások alapján bizony nagyon úgy tűnik, hogy jó sok ismerős karaktert láthatunk majd viszont a képernyőkön.

Ti elégedettek vagytok a fenti castingokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)