Hirdetés

Napi büntetés: ezen a vécén még Skyrimezni is lehet

|

Oké, ha nagyon akarja az ember, bármelyik vécén ülve lehet, de ez most valami egészen más.

Hirdetés

Régóta viccelődünk már azzal, hogy már a kenyérpirítón is lehet Skyrimezni, a Bethesda pedig egy elég nagy lépést tett ebbe az irányba, amikor az E3-on bejelentette a Very Special Editiont, amit először mindenki viccnek hitt. Aztán kiderült, hogy tényleg van Amazon Alexa integráció, és lapozgatós kalandként tényleg működik a Skyrim.

Hirdetés

Itt meg is állna a történet, ha a januári CES-en, az év legnagyobb elektronikai expóján a Kohler nem mutatta volna be a Numi névre keresztelt okosvécéjét, ami nemcsak magától kinyílik, hanem tud zenét játszani, világít, hogy éjszaka lámpa nélkül is beletalálj, van beépített bidéje, távirányítója, és persze fűthető ülései. Kb annyit tud, mint egy full extrás BMW. 

És ha ez nem lenne elég, természetesen Amazon Alexa támogatással is bír, mert hát húzzák le a vécét gombnyomással a szegények, mikor csicskáztatni is lehet a virtuális személyi asszisztenst. Azért kellett néhány hét, mire összeállt a kép, de ez nyilván azt is jelenti, hogy aki nagyon akarja, az a reggeli kábelezés közben játszhatja is a Skyrimet. Erről sajnos egyelőre nincs videónk, mert aki 2 millióért vesz vécét, annak nem ez az első dolga, de ha esetleg lesz, feltétlen szólunk.

Mivel egyértelműen az okosotthonok irányába haladunk, előbb-utóbb tényleg mindenen lehet majd Skyrimezni. Hogy ez mennyire jó dolog, azt mindenki döntse el maga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)