Hirdetés

Olimpiai csúcsot döntött a The Witcher rajongó sportlövő

|

Szerencsét hozott az ikonikus medál az orosz atlétának az olimpián.

Hirdetés

Javában zajlik a tokiói olimpia, egy orosz sportolónak hála nem csak a megnyitón felcsendülő zenék miatt kapott videojátékos vonatkozást az esemény, a női 10 méteres légpisztoly versenyszámban induló Vitalina Bacaraskina ugyanis hatalmas The Witcher rajongó.

Ennek persze önmagában még nem nagyon lenne hírértéke, hiszen az olimpikonok sem az űrből jöttek, a Tokióban versengő 11 091 atléta között bizonyára mindenféle érdeklődési körnek akad képviselője.

Hirdetés

A 24 éves, omszki származású sportlövőt viszont gamer/geek szempontból az teszi érdekessé, hogy nem rejti véka alá a szörnyvadászos franchise iránti rajongását: már a 2016-os riói olimpián is egy Witcher medállal a nyakában tűnt fel, ami mellé az esemény végén stílszerűen egy ezüstérmet is bezsebelhetett.

Az ikonikus nyakéket pedig ezúttal sem hagyta otthon, ám a tokiói megmérettetésen már a dobogó legfelső fokára állhatott fel, miután olimpiai rekordot döntve 240.3 pontot szerzett, elhappolva az aranyérmet a 239.4 pontot elérő bolgár Antoaneta Kosztadinova elől.

A jelek szerint tehát nem csak a rémségek levadászásánál hoz szerencsét a Farkas iskoláját jelképező medál,  Bacaraskina sikere pedig talán más olimpikonoknak is meghozza majd a kedvét a hasonló geek kiegészítőkhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)