Hirdetés

Olyan játékot készít a Ubisoft, amiben a lángoló Notre-Dame-ot kell oltanunk

|

Tűzoltókat alakíthatunk a 2019-ben komoly tűzkárt szenvedett építménynél.

Hirdetés

Amikor 2019 áprilisában lángra kapott a Notre-Dame katedrális, hamar felmerült, hogy a Ubisoft segítségével fogják helyreállítani, ugyanis az Assassin's Creed Unity-ben olyan precízen alkották újra, hogy az a restaurátoroknak is jó alapot adhat. Később az Európai Kulturális Örökség Napjai alkalmából lehetőséget kaptunk arra, hogy virtuálisan bejárjuk, de hamarosan egy újabb játékban látogathatunk el a párizsi építménybe.

Hirdetés

Variety értesülései szerint a Ubisoftnál készül egy VR-játék, ami egy a tűzesetet feldolgozó dokudrámához kapcsolódik, és a Notre-Dame on Fire nevet viseli. Az egyórás élmény során egy párizsi tűzoltót alakítunk, akiknek társaival együtt, fejtörők megoldása útján meg kell fékeznie a lángokat, valamint relikviákat kell kimentenie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt még nem tudni, hogy milyen eszközökkel lesz játszható, de az biztos, hogy 2022 márciusában jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)