Hirdetés

One Punch Man - 3v3 verekedős játék készül a népszerű anime alapján

|

Saitama és a többiek most először teszik tiszteletüket konzolokon és PC-n.

Hirdetés

One Punch Man: A Hero Nobody Knows címmel videojáték, egészen pontosan egy három a három elleni bunyós cím készül a One Punch Man manga/anime alapján. Egyelőre még nagyon keveset tudunk csak a játékról, de a széria rajongóinak szíve már biztosan a bejelentés hallatán is nagyot dobban. 

Hirdetés

Az első trailer alapján nagyjából valami olyasmire számíthatunk, mint a Dragon Ball FighterZ, azaz a 3v3 verekedős játék egy az egyben átemeli az anime látványvilágát, olyan érzésünk lehet, mintha a szemünk előtt elevenedne meg a sorozat. A legnagyobb kérdés persze mindenképp az lesz a Bandai Namco gondozásában érkező játék kapcsán, hogy hogyan lesznek képesek a fejlesztők balanszolni a karaktereket, elvégre a a címszereplő egyetlen ütéssel ki tud fektetni bárkit. 

A One Punch Man: A Hero Nobody Knows PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)