Hirdetés

A Sony egy koreai rapperrel készíttette el a "PlayStation himnuszt"

|

A PlayStation brand nagy rajongóbázissal rendelkezik Dél-Koreában, a helyi Sony képviselet pedig szeretné, ha ez így is maradna, ezért megbízták az egyik legnépszerűbb ottani rappert, hogy készítsen egy dalt a számukra.

Hirdetés

A Sony az egyik legjobban fizetett és legismertebb rappert, Lee Joon-Kyungot, vagy ahogy a közönség ismeri, Dok2-t fogadta fel, hogy álljon elő egy saját szerzeménnyel és videoklippel, az így elkészült "Only On" című tétel pedig akár a PlayStation himnuszának is tekinthető. 

Hirdetés

Az alább látható klipben természetesen helyet kaptak a PlayStation 4-es játékok jelenetei és másodpercenként felbukkan a márka is valamilyen formában, valamint a Dok2-re jellemző stílusjegyek, mint a méregdrága verdák. Ha van két és fél szabad percetek, akkor mindenképpen adjatok az Only On dalnak egy esélyt, érdekes lett a végeredmény. Elvégre nem mindennap jut el ilyen hozzánk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)