Hirdetés

Örömteli hírt közöltek a Kena: Bridge of Spirits fejlesztői

|

Rendkívül sikeres a játék, ami kulcsfontosságú a csapat jövőbeli projektjei miatt.

Hirdetés

Múlt hónapban jelent meg a Kena: Bridge of Spirits, mely nálunk is nagy kedvenc lett a végtelenül nyugis játékmenete és benne szereplő cuki lények miatt. Az Ember Lab játéka az Epic Games Store-on keresztül elérhető PC-n, a fő platform azonban egyértelműen a PlayStation 5 és előző generációs rokona, a PlayStation 4. Hiába nem fedi le a teljes palettát a Kena, az eladások így is kifejezetten jól alakultak.

Hirdetés

Josh Grier, az Ember Lab társalapítója a következőképpen fogalmazott, amikor a Bloombergnek nyilatkozott:

"Nehéz szavakba önteni, hogy mekkora siker a játék. [...] A Sony is boldog."

Grier megerősítette, hogy a Kena: Bridge of Spirits teljesen visszahozta a fejlesztési költségét, így már biztosak abban, hogy elkészül a következő projektjük is.

Azt ugyan még a fejlesztők sem tudják, hogy a Kena után mivel rukkolnak elő legközelebb, az viszont biztos, hogy az is sztoricentrikus kaland lesz. Érdekesség, hogy az Ember Lab 2009-ben még animációs stúdióként kezdte. Nem semmi pályafutás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)